Unknown (22 år)


Unknown's gæstebog (171 indlæg)

SaraBitch
SaraBitch, Saturday d. 02/05-2009 kl. 15:57

Som sagt er jeg ingen af delene.

Du har måske aldrig fået en kop af din kæreste i udlandet? Og du har måske heller aldrig været model? Så har du aldrig været afsted il udlandet, fordi du skulle med på en udstilling? Så skulle jeg have lidt billeder til min model mappe, og min model veninde synes det var en ide at tage et billede af mig og bilen.
SaraBitch
SaraBitch, Saturday d. 25/04-2009 kl. 10:28

Nej, jeg er ikke plat & jeg er heller ikke faker, smarte ;)
Christina Jørgensen
Christina Jørgensen, Monday d. 09/03-2009 kl. 22:15

Mange tak- og jeg havde en super hyggelig dag :P
Christina
Christina, Monday d. 02/03-2009 kl. 22:11

Det er i hvert fald et rigtigt tøsested,
og det kan jeg også godt li' :D
Christina
Christina, Monday d. 02/03-2009 kl. 20:32

Hehe :D tak.
Synes da ikke der er så mange online herinde?(
Christina
Christina, Monday d. 02/03-2009 kl. 20:29

Hej.
Jeg er ny herinde,
så tænkte på om du vil skrive lidt? (
..
.., Monday d. 02/03-2009 kl. 15:10

True that, true that...

Ja, en venlig tone overfor hinanden er lige det jeg søger :)

Then its settle, right?
..
.., Sunday d. 01/03-2009 kl. 21:08

Du går heller ikke hen og hilser pænt på Peter Lundin eller Taleban, eftersom du har observeret så meget negativt om dem

Så det handler jo bare om dit overfladiske indtryg af mig, right? Det er da lidt en big deal, at opføre sig sådan som du gør, bare fordi du har observeret mig på én side, er det ikke? Havde du observeret mig på så mange andre sider, havde indtrygget sansynligvis været en hel anden.
Men hvis du er typen der hænger dig i overfladiske indtryg, skabt ét sted, så dig om det. Det kan jeg jo desværre ikke lave så meget om på.

Og ja, jeg forventer egentlig lidt at blive behandlet bedre her, end på narro. For narro er for mig bare lidt en legeplads. Havde du kendt mig fra enten blog.dk, eller bedre endnu, SKUM, så havde det nok været en hel anden sag.
Dit argument for at hade mig holder bare ikke vand. Du brokker dig over min opførsel ét sted, men du brokker dig over det et andet sted. Det holder bare ikke.

Og det holder altså slet ikke, når det er dig der gør præcis samme finde herinde... Nu opfører jeg mig pænt, mens det er dig der er en kælling i debatten. Gør det så dig til en bedre person end mig, at du gør det præcis samme som du klager over ved mig?
Jeg prøver at rette op på det, jeg er tilmed villig til at blive venner med dig, hvis du ikke låste dig stædigt fast i dit observante indtryg fra én enkelt side, og jeg har tilmed en (åbenbart helt unaturlig, virker det som om) evne til at ændre mit synspunkt. Det virker ikke som om du har, eller tager jeg fejl? Du har låst dig fuldkommen fast, samtidig med selv at gøre fejlen efter... Hvem er skurken her?
..
.., Sunday d. 01/03-2009 kl. 20:42

Jeg kan da vel også være ligeglad med hvordan du har opfattet mig, såvel som du kan være ligeglad med hvordan du tager imod nye? Narro har da trods alt ikke problemer med aktivitet og nye brugere.

Som sagt, så genere jeg ikke nogen direkte. Hvis nogen, fx. dig, bliver fornærmet over noget jeg siger eller gør på exempelvis narro, så er det jo ikke noget jeg kan gøre ret meget ved. Jeg kan ikke ændre på, at nogen mennesker er mere nærtagende end andre.
For som sagt, igen igen, så genere jeg ingen direkte. Jeg kalder jo ikke folk for åndsvage ting, og bruger lamme fyldord, eller hvad folk nu finder på.

Men altså, jeg må nok erkende at min respekt ikke kan være ret meget gengældt. Jeg kan tilgengæld godt finde ud af at give ting en ny chance, og starte på en frisk, istedet for at hænge mig alt for seriøst i noget pjatteri der bare er blevet taget alt for alvorligt.
Altså, hvis problemet er at du ikke synes jeg er sød, fordi jeg bare er den jeg nu engang er, hvordan kan problemet så overføres til en helt anden side, hvor jeg ikke er sådan?

Hvis du virkelig kan gøre så stort et nummer ud af noget så useriøst og ligegyldigt som narro, og noget der ikke engang er særlig slemt, så må du sgu selv ligge og rode med det.
Jeg synes ærlig talt det er plat at hænge sig i baggetæller, og køre det op som du gør her, når det ikke engang er relevant, og tilmed ikke bare prøver at ligge det på hylden når problemet ikke opstår her.

Du siger jo du er ligeglad, og du ikke har respekt for mig, kan du som minimum så ikke opføre dig som om du er?
Jeg er ret ligeglad med hvad andre synes om min måde at være på, på narro, fordi det er sådan jeg er. Og i og med jeg er ligeglad, betyder det at jeg ikke tager nogen form for notis af det. Life goes on, jeg ligger ikke søvnløs over det, eller skaber mig overfor folk som brokker sig over det.
Og folk der ikke fortjener ens respekt, må jo bare gå ubemærket forbi ens bevidsthed.

Men min respekt for dig er da trods alt også kun dalende, fordi du hænger dig alt for meget, i noget så plat som narro, og samtidig viser så upassende en opførsel at bitche når jeg faktisk er sød herinde.
Du kan jo ikke klage over at du synes jeg er dum, på en anden side, herinde, når jeg opfører mig pænt herinde, vel?

Du kan, eller vil jo sikkert heller ikke bruge min respekt til noget, så det er vel ligemeget. Tilgengæld kan jeg da præstere en modenhed overfor dig, i og med jeg beviser at jeg ikke bare er så dumt et svin du synes jeg er, og sagtens kan ændre mit syn på andre, hvis de kan finde ud af at tilpasse sig, ligesom jeg gør herinde ;)
..
.., Sunday d. 01/03-2009 kl. 19:12

Men altså, hvorfor skal jeg hænges ud ét sted, for noget du er blevet sur over, et andet sted?

Du kan være sur på mig på narro, det ville ikke røre mig så meget, men herinde er det bare ikke relevant, fordi jeg intet har gjort for at genere nogen.

Og det er bare en rigtig dum måde at 'velkomme' nye på, at opføre sig sådan. Det er jo trods alt ikke dig der bestemmer hvem der skal være her, og hvem ikke skal, bare fordi du har fået dig et par fordomme andetsteds.

Jeg havde tænkt mig at holde tingene hvor de hører til, og opføre mig på JustGirl som jeg synes sidens niveau passer til, og opføre mig på narro som jeg synes den side passer til.
Dig om hvad du vil blande sammen, jeg har ikke gjort noget forkert, så vidt jeg kan se.Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
JustGirls.dk er bare det bedste!


Opret en JustGirls bruger!