JustGirls.dk >

SkønhedsfortsætterSkønhedsfortsætter

Skrevet af Christina Jørgensen - 7343 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

Okay, så nu er nytåret efterhånden langt væk, og alle de nytårs-fortsætter vi lavede er for længst glemt (hvem orker også at motionere hver dag og lægge alle sine dårlige vaner fra sig, det er jo hårdt!). Og derfor er det på tide med et fortsæt, som intet har med nytår at gøre og som med garanti vil gøre dig glad – du skal have et skønhedsfortsæt!
For man bliver jo i bedre humør af at se godt ud, og de her forslag til et skønhedsfortsæt vil gøre så du med garanti ser bedre ud oftere. Her er 5 idéer som er nemme at gå til, men som virkeligt gør en forskel!

1. Jeg vil fjerne min makeup hver aften inden jeg går i seng
Selv hvis du er for træt til den helt omfattende rutine bør du have rense-servietter til den slags aftner – du hiver bare en ud af pakker, fjerner forsigtigt din makeup og og din hud vil elske dig for det om morgnen – din hud har brug for at ånde og natten er det perfekte tidspunkt til at lade den gøre det.

2. Invester i kvalitets-børster
Nej, dine øjenskygger og din blush behøver ikke at være fra Lancôme eller MAC – men dine børster bør være i god kvalitet. Det er nemmere at lægge makeuppen flot og så holder den også bedre når den er lagt med kvalitetsbørster. Prøv f.eks. Nilens Jord, det er kvalitet til rimelige penge.

3. Hav en rednings-frisure på hånden til de morgner hvor du kommer for sent op
Brug en aften på at øve dig i at sætte dit hår i en frisure der kan redde dine morgner – om det er en hestehale, en knold eller en fletning det er ikke pointen – det skal være nemt, hurtigt og stadig se godt ud.

4. Få din skønhedssøvn
Okay, den her er måske lidt svær, en men ser virkeligt bedre ud når man er udhvilet så prøv at få sovet 7-8 timer hver nat.

5. Eksperimenter!
Prøv an ny neglelak, køb en glimmereyeliner eller sæt dit tøj sammen på en ny måde, bare et par gange om måneden. Du ser nye sider af dig selv på denne måde også måske opdager du et look som bare er så fedt.


Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>
Kommentarer

Julia, Thursday d. 31/03-2011 kl. 14:03
:D
mia, Monday d. 13/06-2011 kl. 16:03
Hvor gammel skal man være for at få tungepiercing? :)


Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
I har sammenlagt skrevet 5,653 indlæg i hinandens gæstebøger - imponerende!


Opret en JustGirls bruger!