JustGirls.dk >

Jeg vil have min eks tilbage!



Jeg vil have min eks tilbage!

Skrevet af Christina Jørgensen - 4596 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

Hvad gik der galt? Gled i bare fra hinanden eller besluttede i jer for at der var bedst hvis i gik hver til sit? Hvis du gerne vil finde sammen med ham den søde igen gælder det om at fortælle ham det på en diskret måde – og vi har nogle tips der måske kan hjælpe dig!
Hvis du kender kans adresse, email eller sms, så send noget ægte til ham. Og det skal bare være som tak for at være sådan en god ”ven”. Måske fortalte han dig engang at han var helt vild med FCK – så skaf nogle billetter til en kamp så han kan komme ind og se dem med en af hans venner. Du vil helt sikkert score nogle points hos vennen, som vil tale varmt for dig, og snakke om hvor dejlig du er og spørge ind til hvorfor pokker i ikke er sammen længere.
Du kan også lave noget til ham – og det skal også være ægte. Men hold dig til det – du skal ikke forvandle dig til en stalker, der ikke kan holde dig fra ham og konstant må være omkring ham. Det eneste du får ud af dét er nemlig at han bliver skræmt væk (hvem ville ikke det hvis det blev forfulgt af en kærlighedssyg tøs?). Vær cool, sørg for at holde kontakten uden at overdrive det, gør ham en tjeneste en gang i mellem og håb så på at han får øjene op for dig igen. Det er vigtigt at fyren tager det næste step – på den måde finder han forhåbentligt ud af hvor dejlig du er og vil gøre alt for at få dig tilbage igen.

Nu er du efterhånden kommet dertil hvor du får gode signaler fra ham og han er overbevist om at han vil have dig tilbage og at i skal arbejde på jeres forhold. Derfor er det vigtigt at du forholder dig rolig og ikke overfalder ham nu hvor er interesseret igen. Du behøver ikke at svare på hans sms’er inden for 10 sekunder og det er også okay at sige at du altså har en aftale med veninden når han foreslår at i skal ses – også selvom du ikke har det! (Men lad være med at overdrive det – du skal være hard to get, ikke umulig).

Hvis alle de forsøg har slået fejl og han bare ikke er interesseret i at i finder sammen igen, er det ingen grund til at du spilder mere tid på ham. Glæd dig over at du er single og ikke skal koordinere alle dine dage for at de skal passe sammen med en kærestes kalender og sørg for at møde en masse nye mennesker. Okay, du har mistet én, som du troede var noget specielt – men han kan aldrig være værd at spilde tid på, hvis ikke han r 100% vild med dig, for hvem gider at have noget halvt?
Så hold dig fra ham og sørg for at bruge tid med dine venner og veninder!


Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>




Kommentarer

natasja og belinda, Monday d. 02/08-2010 kl. 18:55
JA nogle gange ville jeg virkelig ønske det:D
Og det vil min bedsteveninde også:D
Stella, Sunday d. 07/11-2010 kl. 17:55
Now i miss my boyfriend:'(!

- tak for de gode råd, ser ud til at virke lidt, jeg elsker virkelig den dreng<3!
Julie Pink, Monday d. 13/12-2010 kl. 21:21
-_-
Gid jeg kunne skrue mit liv en måned tilbage.... Savner min eks.....
xSkull_Flower !, Friday d. 31/12-2010 kl. 03:33
Jeg vil slet ikke have noget at gøre med min eks ;S
cille, Saturday d. 05/03-2011 kl. 18:47
jeg kikker tilbage og så vil jeg have ham
Lottie, Tuesday d. 19/04-2011 kl. 16:28
tak får de gode råd.. vil prøve dem på min eks :)
Anna, Friday d. 22/07-2011 kl. 17:13
Har ingen kontakt til min eks efter vi er gået ud af 9. Savner ham virkelig! men tror lidt han hader mig, så har ingen chance... selvom der er gået over en måned kan jeg ikke tænke på andet, og vil ikke rigtig andre drenge.
Det værste er jeg ikke er sikker på hvad grunden var til han slog op..


Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
















Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
JustGirls.dk er bare det bedste!


Opret en JustGirls bruger!