JustGirls.dk >

Sådan tackler du dem der mobberSådan tackler du dem der mobber

Skrevet af Christina Jørgensen - 1474 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

Hvad gør man, hvis drengene fra ens klasse konsekvent går og kalder en ”grim”, ”ulækker” eller ”fed”? Vi ved jo godt, at man nok ikke burde tage sig af dem, men hvis man hører det hver dag, så kommer det altså til at gøre ondt, og man kommer måske også selv til at tro på hvad de siger.
Det er vigtigt at have en strategi til at håndtere den slags kommentarer, for det er bare ikke okay at svine andre til på den måde! Hvis de siger det direkte til dig, så prøv at spørge dem, hvorfor de dog siger sådan noget til dig. Det kan være enormt hårdt at gøre det og det kræver meget mod at reagere sådan, men hvis man tager konfrontationen, kan man være heldig at de indser at man faktisk er et menneske med følelser og at man ikke behandler andre på denne måde.

Det er også en mulighed at tage det op med enten en lærer eller ens forældre. Nej, det er måske ikke verdens fedeste situation, men hvis man får hjælp af en der er ældre end én selv, kan de være med til at vise de her mobbere, at man mener det seriøst, og andre andre mennesker heller ikke vil acceptere deres opførsel.

Der er selvfølgelig altid den risiko, at de her typer vil fortsætte med at opføre sig som idioter. Selvom det er lettere sagt end gjort, bliver man nødt til at fokusere på sig selv og ikke på deres fornærmende kommentarer.

Det lyder som en kliché, men drengene har sikkert deres egne problemer at tumle med, og de driller dig for at skærme sig selv. I stedet for at lade deres usikkerhed påvirke dig, så tænkt på alle de gode sider du har, hvor sød og dejlig du er, hvor godt du rent faktisk ser ud og hvor mange dejlig venner og veninder du har – og husk også at tage det til dig når familie og venner siger godt positivt om dig, hvad enten at du har fået en flot ny frisure eller at du bare er verdens bedste veninde.Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>
Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
I har indtil videre skrevet 37,759 debatindlæg siden vi startede - det er gennemsnitligt 8 indlæg om dagen!


Opret en JustGirls bruger!