JustGirls.dk >

Idéer til en billig og personlig gaveIdéer til en billig og personlig gave

Skrevet af Christina Jørgensen - 5816 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

Nogen gange betyder det mere hvilke tanker der ligger bag en gave, end hvad den egentligt har kostet – andre gange er man på spanden og har virkeligt bare ikke råd til det helt store. Uanset hvorfor du vil lave dine gaver selv, har vi samlet en masse gode forslag!
Skønne rammer!
Steder som Ikea, Søstrene Grene og Tiger sælger rigtig tit billige fotorammer af træ, og de er perfekte til et billigt men personligt gør det selv projekt. Alt hvad du skal bruge er nogle rammer, noget akrylmaling (som du også kan få super billigt de nævnte steder) og noget pynt.
Afhængigt af hvem du laver gaven til er der mange former for fedt pynt – man kan lime muslingeskaller, perler, pallietter, silkebånd, scrapbook-figurer (fås iPanduro Hobby og andre hobby forretninger), ja selv M&Ms på sådanne rammer! Og så er det bare at sætte et godt billede af dig og modtageren ind i rammen og du her den perfekte personlige gave.

Hjemmebrændt cd
Den hjemmelavede cd er måske ved at være lidt af en kliche, men hvis du fylder den op med numre som dig og veninden er er helt vilde med eller som har en personlige historie bag, skal hun nok blive glad for den. Hvis du så samtidigt kan få lavet et flot cover til den kan det bare ikke gå galt.

Biograf billetter
En tur i biografen er altid hyggeligt, og hvis der går en film i biografen som du bare ved din veninde ville synes var fed, er det en super god idé at give to billetter i fødselsdagsgave – en til dig og en til hende. De fleste billetter koster maks. 80 kr. så det bliver selvfølgeligt til lidt penge når du også skal betale din egen, men den havde du jo købt alligevel! For at gøre gaven lidt mere spændende kan du eventuelt købe noget af hendes yndlingsslik og lægge ved – så er dén del af biografturen også klaret.

Hjemmelavet rejsebrochure
Har i været ude at rejse sammen eller måske på festival har du med garanti masser af billeder fra jeres tur. Find de bedste af billederne frem, tog/flybilleterne til jeres destination, regningen fra jeres første aften ud, alt hvad du har gemt af souvenirs og klæb det op på en plakat. Her kan du også skrive små kommentarer til billederne, minder fra jeres tur, tossede ting i fandt på da i var der – alt sådan noget!


Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>
Kommentarer

Katja, Sunday d. 08/11-2009 kl. 14:18
Man kan også samle venindens yndlingsopskrifter i en mappe man har pyntet med en masse... Og hvis det skal være superflot skal man skrive opskrifterne i hånden og måske sætte billeder af hver ting ind....
Christina Jørgensen, Tuesday d. 15/06-2010 kl. 09:30
Ja, det kunne faktisk være en rigtig sød gave!
Eller en "billedbog" hvor man klistrer en masse billeder ind - af veninden, ting der interesserer en, hendes yndlings makeup, hendes celebrity crush etc :P
Emmie (Emma) , Thursday d. 10/02-2011 kl. 14:18
Ja det er en super fod ide!.. Jeg har også længe ønsket mig en skrabe bog af en art, til en hel masse ting som det med plakaten... feks: Skrive dato, den veninde man er sammen med og så nogle billeder og freks: nogle billetter vis man har været til en koncert..så også med en kommentar eller to Det har jeg længe ønsket mig.. Jeg vil bare gerne have et kamera der kan tage gode billeder først..:D Minder er det jeg har allermest kært.


Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
I har sammenlagt skrevet 5,653 indlæg i hinandens gæstebøger - imponerende!


Opret en JustGirls bruger!