JustGirls.dk >

DesignergajolerDesignergajoler

Skrevet af Christina Jørgensen - 3335 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

Alle kender Ga-Jol'en og de fleste har også en yndlings som betyder noget særligt for dem (hvem sagde hyggedage med mormor?) Men nu er det slut! Ga-Jol er gået i en anden retning og der er ikke mere hygge-mormor over designet på deres æsker længere!
Ga-Jol blev første gang lanceret i 1875, hvor en storstilet annoncekampagne skulle sælge den lille "Islandske Mos-Pastil". Kampagnen slog fejl, og danskerne måtte vente helt til 1933 med at få Ga-Jol'en igen.

Siden da har den været en dansk varetgen, og alle ved at der findes Ga-jol-vejr, men derfor kan man jo godt prøve noget nyt engang i mellem.

Behovet for fornyelse har resulteret i i nye,redesignede Ga-jol æsker - udarbejdet af ti kendte kunstnere og designere.

Vi kan altså få et lille stykke kunst med hjem fra supermarkedet, og de små æsker udkommer kun i et begrænset oplage - og ja, det er folk som Malene Birger og Mads Nørgaard der har været igang med at designe æskerne!

"Når man har et af Danmarks mest klassiske brands er det sjovt – og nervepirrende - at lægge brandets skæbne i hænderne på en række kunstnere og give dem frie tøjler til at lege med det. Det er en kæmpe tilfredsstillelse at se den begejstring kunstnerne hver især har lagt i deres design," siger brandmanager Gitte Korsholm Kristoffersen fra Ga-jol.

De ti designenere og den type lakrids, de ti har forgrebet sig på er som følger:
Malene Birger (Ren Lakrids), Mads Nørgaard (Mint Lakrids), Christian Stadil (Polet Lakrids), Julie Sandlau (Blåbær), Kristian Hornsleth (Original Blå), Bjarke Ingels (Granatæble Lakrids), Louise Campbell (Salt Lakrids), Per Hillo (Rød Original), Jørgen Klubien (Bourbon Vanilje) og Shane Brox (Salmiak Lakrids).


Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>
Kommentarer

Cecilie, Friday d. 21/10-2011 kl. 11:09
Super god artikel :)
Jeg er helt vildt med smykker fra julie sandlau.

/cille


Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
Inden for den sidste uge har I skrevet hele 0 indlæg i debatten - godt gået, tøser!


Opret en JustGirls bruger!