JustGirls.dk >

Soundwaves ved bølgerneSoundwaves ved bølgerne

Skrevet af Christina Jørgensen - 1713 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

Er du en af de uheldige sjæle, der ikke har booket en flybillet og et par overnatninger på et hotel i en varm, solbeskinnet del af verden? Fortvivl ej. JustGirls holder øje med hvad der sker rundt i det danske land, og kommer her med et lille tip til, hvordan du kan nyde lidt af den lækre sydlandske stemning - helt gratis!
En af de følgende lørdage bliver Amager Strandpark forvandlet til en caribisk strand med sækkestole, palmer, cocktails og bordfodbold, idet sommerfesten Soundwaves 2009 afholdes. En række større og mindre elektroniske navne, som f.eks. Tue Track fra Malk De Koijn holder klassikeren Master Fatman med selskab, mens de deler ud af toner og rytmer.

Denne californiske, surfer inspirerede fest kræver intet for indgang, dog koster drikke og mad penge. Husk kontanter, da der ikke modtages kort.

Da det danske vejr er foranderligt, afholdes festen enten 11.07 (og den er jo overstået, og dér blev festen ikke holdt!) eller lørdagen efter. Arrangørerne antager sommerens gode side først viser sig 25. juli.

Læs mere og meld dig til nyheds servicen Soundwaves 2009


Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>
Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
halløj er rig på Tøse Point! Hele 27913 point har hun fået skrabet sammen - godt gået!


Opret en JustGirls bruger!