JustGirls.dk >

Milo Ventimiglia, en produktiv mandMilo Ventimiglia, en produktiv mand

Skrevet af Christina Jørgensen - 1839 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

Du kender sikker Milo fra nBC’s Emmy og Golden Globe nominerede drama serie, ”Heroes” hvor han spiller den mandlige sygeplejerske Peter Petrelli – en ung mand, der finder ud af, at han kan absorbere andres kraft.
Men han er ikke bare kendt som det – Milo har været med i en imponerede mængde film og tv-udsendelser og han er af flere blevet spået til at være et af Hollywoods nye store talenter.

Han fangede hurtigt vores opmærksomhed som den komplicerede og indadvendte badboy Jess i serien Gilmore Girls, hvor han spillede Rory Gilmores kæreste fra 2001 til 2006. Hvis du synes at du kender hans ansigt, men ikke har set hverken Gilmore Girls eller heroes er det sikkert fordi han har haft biroller i så forskellige serier som ”The Bedfords Diaries”, ”American Dreams”, ”Boston Public”, ”Fresh Prince of Bel Air”, ”CSI” og ”Sabrina”.

Milo bevæger sig rundt mellem det store lærred og teater scenen og netop nu er hen ved at indspille filmen ”Armored” med Matt Dilon og Laurence Fishburne.

Han har også sit eget produktionsselskab, Divide Pictures, og han har netop lagt sidst hånd serie ”It’s a Mall world” hvor Milo var director. Serieen kan ses eksklusivt på ea.com.

I sin fritid kan Milo godt lide at gå og restaurere gamle bilder fra 60’erne og derudover er han stor fan af at stå på snowboard og surfboard.
På youtube finder du en masse video klip med Milo, hvor han udtrykker en helt anden side af sig selv end dén vi så i Gilmore Girls – det er helt tydeligt at han er i besiddelse af en stor portion sort humor.

Og hvis man skulle være så heldig at støde på ham på et tidspunkt? Ja så kan du godt gå efter ham, for han ar en gentleman, eller som han engang udtalte “My sisters and mom raised me respect women and open doors for them.”


Hvis du vil vide mere om Milo, så check ham ud på Imdb.com eller en af de mange fansites der er dedikeret til ham.


Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>
Kommentarer

Unknown, Friday d. 27/02-2009 kl. 22:13
Har aldrig set eller hørt om ham før x'D
Christina Jørgensen, Monday d. 09/03-2009 kl. 22:19
HAr du så fået checket nogle af hans you tube videoer ud?
Min lillesøster synes at de er sindssygt morsomme - fordi de er så malplacerede og helt uden sammenhæng :P
leo, Thursday d. 26/03-2009 kl. 18:34
Yea Heroes peter petrelli =D


Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
JustGirls.dk er bare det bedste!


Opret en JustGirls bruger!