JustGirls.dk >

Så skal der jules online!Så skal der jules online!

Skrevet af Christina Jørgensen - 1776 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

Hvis du stadig er vild med december måned, selvom vi er ved at være godt igennem og du endnu ikke har fået for meget af julepynt, falskt gran og hjemmelavet konfekt, så har vi fundet en lille hyggelig samling af julelinks som kan booste julehumøret en ekstra tak opad!
Julemandens blog!
Vidste du ikke at julemanden havde en blog? Jamen, selvfølgelig har han da det – måske flyver han stadig rundt i sin kane med de 12 rensdyr og hujer på Rudolf, men han bliver jo nødt til at holde sig up-to-date så han stadig kan imponere børnene, og dette gør han gennem sin blog, selvfølgeligt ;)

Find Julemanden!
Så nu har du læst hans blog og ved hvad han rende rundt og laver – men hvor har han gemt sig? På denne side kan du lede efter julemanden og se hvor de fandt ham henne af sidste år!

En kattens jul!
Vi har alle sammen set Disneys Juleshow og ved hvordan det går når Pluto kommer efter Chip og Chap i juletræet – men hvordan ender det, hvis man skal lade sine katte pynte juletræet? Dét er der en dame der har dokumenteret for os – Og ja, det skal ses!

De fysiske love bag Julemanden
Kan vores kære julemand rent faktisk eksistere i virkeligheden? Og hvis han gør det, kan han så nå alle de børn, som gerne vil have en julegave juleaften – eller er der nogen som må vente til d. 28. december? Det er der en amerikanske forsker der har undersøgt og se hvad han er kommet frem til!

Send dit ønske!
Sidst men ikke mindst – så skal man jo gøre den kære julemand opmærksom på at man stadig tror på ham! Går du ikke ind for det med frimærker og PostDanmark, så kan du jo bare sende ham enemail?


Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>
Kommentarer

ergo, Friday d. 19/12-2008 kl. 18:19
Man kan ikke trykke på linkene :$
Christina Jørgensen, Saturday d. 20/12-2008 kl. 19:58
Så er det blevet fikset - jeg havde lige lavet en lille fejl :P
Christina Jørgensen, Wednesday d. 24/12-2008 kl. 14:40
Er der slet ikke nogen som synes at den med kattene er hylende morsom?? Jeg synes den er SÅ sjov men jeg har også en ting for katte, det er måske det der gør det?? :P


Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
JustGirls.dk er bare det bedste!


Opret en JustGirls bruger!