JustGirls.dk >

Musikanmeldelse: Iglu og HartlyMusikanmeldelse: Iglu og Hartly

Skrevet af charlotte - 1449 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

Så blev det tid til endnu en pladeanmeldelse, og Just Girls' egen dedikerede musiknørd har været ude at støve noget underground-agtigt musik op, som man ikke lige støder på til hverdag - se her hvad hun synes om det og hvorfor hun mener det er en plade der skal investeres i!
Med en koncert lige overstået på staden kan iglu& hartlys album, and then boom, nu fås i plade-butikker rundt omkring i DK.
Pladens elleve sange er et mix af new wave, pop & rap med et gennemgående tema: dans, druk og fest. Selv de mere stille numre på albummet får stadig fødderne til at vippe i takt med pop & new wave rytmer. Mens teksten er domineret af rap, uden gangsta attituder.

Sangene handler ikke om store biler, damer eller bling bling, men livet og den positive side af dette. De handler om ikke at tabe sig selv i virvaret, men holde fast i nuet og få det meste ud af tiden. Selvom vokalerne ikke er de store talenter gør dette intet, da musikken ikke lægger op til store ballade og lyse toner, men i stedet danse venligt pop, alle skal kunne synge med på.

Stemningen på albummet er utrolig motiverende og giver lyst til at hoppe rundt, surfe, skate, finde footbaggen frem og bare nyde california-vibes. Og det er denne stemning som sørger for den ekstra stjerne, da musikken ikke er nyskabende eller provokerende, men i stedet skabt til at få humøret op.

Fire ud af fem stjerner

Fås hos Sex Beat Records i København eller på amazon.co.uk


Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>
Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
halløj er er en ægte JustGirls celebrity - hendes profil er blevet vist hele 40833 gange, og er dermed den mest besøgte profil på siden!


Opret en JustGirls bruger!