JustGirls.dk >

Wanted: En ordentlig drengerøvsfilmWanted: En ordentlig drengerøvsfilm

Skrevet af charlotte - 1621 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

En gang imellem støder man på en film som man ente elsker at hade eller hader at elske - og dette må siges at være sådan én. Vores filmanmelder Charlotte har været i biografen og kommer i denne anmeldelse med nogle synspunkter vedrørende filmen
Filmens omdrejningspunkt er den patetiske Wesley (James McAvoy), som lever i en grå hverdag styret af angsttilfælde. Men en dag dukker den skønne, men hårdtslående Fox (Angelina Jolie) og påstår at den fader, som forlod Wesley kort efter fødslen lige er blevet myrdet af en co-lejemorder. Wesley bliver skudt ind i en verden af våben og vold i jagten på sin identitet og den far, som han aldrig har kendt.

Historien i denne film er ikke revolutionerende og på steder en smule svag. Men dette opvejes af de utrolige special effects og voldelige kampscener, der løber gennem filmen som en hovedblodåre. Også James McAvoys skuespiltalent er beundringsværdigt. Han formår at brænde igennem som først en ynkelig trist mand og senere, som en utrolig stærk fyr, hvor selvtilliden lyser ud af og dette gør at han faktisk fremstår som lidt af en hunk!

Er man til specieleffekts og skudepisoder, samt utraditionelle detaljer er dette et sikkert hit. Nårh ja, og så går den jo i biografen netop nu, så hvis du skal ind og se en film med en sød fyr vil man nok blive populær for at foreslå Wanted ;)

JustGirls giver filmen 3 ud af 5 stjerner!


Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>
Kommentarer

leo, Friday d. 12/09-2008 kl. 11:20
Yea den er da okay. men den går lidt for meget over i det ekstreme med at skrue kugler osv ^^ er lidt for meget for mig

Så er jeg mere til Walll-e ;D ej
findesikke, Monday d. 27/10-2008 kl. 18:32
Har først lige set filmen her for en uges tid siden og jeg syntes altså den er helt vildt god!! Det med kuglerne syntes jeg faktisk ikke var for ekstremt for det passer godt til det selve filmen handler om ;-)


Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
JustGirls.dk er bare det bedste!


Opret en JustGirls bruger!