JustGirls.dk >

Rap fyr - før, nu, altid?Rap fyr - før, nu, altid?

Skrevet af charlotte - 2102 hits <<    Side 1 ud af 2    >>

Mangler du en film til en date, hygge aften eller sygedag, så er Will Smith altid et sikkert valg - Hvorfor? Vores egen filmanmelder her på JustGirls har undersøgt sagen og i denne artikel får du svaret!
Som vores alle sammens yndlings filmkomiker har Will Smith formået at vinde 28 priser takket være hans talent og alsidighed. Udover action har han været med i gysere, komedier, science fiction og følelsesmæssige dramaer. Den nu fyrreårige skuespiller har arbejde sig op fra lav-budget komedieserien ”The Fresh Prince of Bellair” (også kendt som Rap Fyr i L.A.) til at blive den bedst betalte skuespiller i Hollywood.

Hvis lørdag aften skal fyldes ud med levende billeder er Will Smith et sikkert hit. I genre såvel som medspillere finder man variation. Han har haft succes på filmlærredet sammen med Tommy Lee Jones, Jamie Foxx og Matt Damon.

Af hans nyere film er gyseren ”I Am Legend” helt sikkert den mest populære. I rollen som eneste overlevende i New York prøver han at finde kuren mod en menneskeskabt sygdom, der har udryddet størstedelen af klodens befolkning og forvandlet resten til altfortærende monstre.
Som en af de bedste gyserfilm i nyere tid er ”I Am Legend” ikke bare rig på uhyggelige remedier, men også på det psykologiske plan skræmmer den. Will Smith formår at vise ensomhedens kræfter, og måden hvorpå denne er i stand til at terrorisere en mands psyke.

Ikke kun i ”I Am Legend” beviser Mr. Smith at han er i stand til at fortolke og udspille de store følelser, mens også i ”The Pursuit of Happiness” får han hårene til at rejse sig på biografgængeres arme. 2006 var året, hvor Will Smith for første gang lader sin søn optræde på det hvide lærred.
Baseret på en sand historie portrætterer de et far-søn forhold, som bliver udsat for store strabadser. Smith senior spiller Chris Gardner, der bor sammen med sin kone og søn. Pga. pengeproblemer og uoverensstemmelser, forlader fru Gardner mand samt barn og pludselig står far og søn uden fast indkomst. Chris tager en ulønnet praktik plads som børsmægler, hvilket resulterer i, at den lille familie må igennem en masse i jagten på lykke.


Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 2    >>
Kommentarer

Unknown, Wednesday d. 03/09-2008 kl. 21:34
Will Smith er genial :B
T-Girl, Sunday d. 14/09-2008 kl. 17:03
ja enig :B
Christina Jørgensen, Monday d. 22/09-2008 kl. 23:01
Ja, han har altså bare spillet mange sjov roller! Jeg synes at "Bad Boys" filmene er rigtig sjove! Der er Will og Martin Lawrence altså rigtig sjove :P


Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
halløj er er en ægte JustGirls celebrity - hendes profil er blevet vist hele 40833 gange, og er dermed den mest besøgte profil på siden!


Opret en JustGirls bruger!