JustGirls.dk >

SOS Guide til onde stiletterSOS Guide til onde stiletter

Skrevet af Christina Jørgensen - 3403 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

Vi kender det alle sammen: endnu engang har vi fundet et par lækre stiletter, der lige passer helt perfekt til den kjole man købte forleden eller også er de tilpas rå til at de kan pifte et par hverdagsagtige jeans op så de helt klar til en fest. Men! Og der er jo altid et men - efter at have trippet rundt i dem derhjemme i en lille time for lige at have fået dem gået til er man ved at dø - De gør bare så ondt!
Her på JustGirls kender vi godt til det problem, og vi har da også prøvet at købe nogle af de der geleindlæg til skoene, men det er som om at de bare ikke bliver siddende hvor de skal, og derudover så bliver de småfedtede lige så snart man får det en smule varmt.

Vi har så opdaget et nyt produkt der er kommet på markedet herhjemme - og det virker virkeligt! De hedder Foot Petals og bliver solgt af Skinsupply.dk
Det er samme princip med at lægge et indlæg ind i skoene, men de har er lavet af et materiale som hedder poron - et åndbart og tyndt stødabsorberende materiale, der bevarer dine fødder kølige og tørre og uden den klistrede fornemmelse. De fåes i alle udformninger til alle tænkelige problem områder og som en ekstra lille lækker finish såer de lyserøde, og hvem kan stå for det?

Vi har testet dem har på JustGirls og er meget imponerede! Alle produkterne forhandles af SkinSupply.dk som
ud over de lækre Foot Petals også forhandler en masse andet tøse-gejl og så har de tilmeld en super hurtig levering!Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>
Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
JustGirls.dk er bare det bedste!


Opret en JustGirls bruger!