JustGirls.dk >

De kendte blogger ogsåDe kendte blogger også

Skrevet af Christina Jørgensen - 2339 hits <<    Side 1 ud af 1    >>

En blog, det ved de fleste efterhånden hvad er - og hvis ikke man selv har en, jamen så kender man med garanti der blogger, eller man kender en, som kender en, der blogger. Men er det nu rent faktisk også interessant at sidde og læse de der blogs?
Rigtigmange blogs er bare sladder der er blevet digitaliseret, en slags online Kig Ind. Og dét er netop dét vi har kigget på i denne artikel - King Ind-agtige blogs.

For alle de rygter der går om de kendte er jo efterhånden opstået på blogs - Her ligger amerikaneren Peres Hilton i front.

Men vist du, at der faktisk er rigtig mange kendte, der selv blogger? Og at det er hér, sladderbladene får en del af deres "udtalelser" fra?
Vi har plukket nogle af de bedste celebrity blogs ud til jer!

Mary-Kate & Ashley's blog bliver opdateret semi-ofte, men desværre er det oftest deres "Mystery Blogger" der gør det, dog er man altid opdateret på hvad de to tvillinger laver i øjeblikket.

Mr. Beckham er til gengæld en meget aktiv blogger - 4 poster inden for den seneste måned må siges at være ret godt gået af en mand med hans sparsomme fritid.

Endnu en aktiv blogger er John Mayer som tilsyneladende bliver sponsoreret af Blackberry, hvilket resulterer i nogle fyldige posts som også er spækket med billeder - Dette er helt sikkert en blog som det er værd at følge med i!

En kvinde der har lavet overskrifter i de sidste 20 år, og som også er hoppet med på blog-bølgen er Pamela Anderson - Her burde det helt sikkert være muligt at smale nogle gode historier op! Pt. skriver hun om et nyt show hun har haft gang i, "Stacked".

Ikke overraskende er Michael Moore en meget aktiv blogger - og hvis man kunne lide hans film, jamen så vil man også kunne lide hans blog, om ikke andet, så har han da i hvert fald altid noget at sige!

Fred Durst kan vist næppe kaldes en blogger - de to nyeste indlæg på hans blog er fra henholdsvis d. 4 marts 2008 og 11. november 2004...


Del denne artikel med alle dine veninder:   

<<    Side 1 ud af 1    >>
Kommentarer

Camille, Tuesday d. 12/08-2008 kl. 12:33
Beckhams blog er faktisk SYGT god! :O
Unknown, Friday d. 15/08-2008 kl. 20:13
Selvfølgelig blogger de, de skal sku da underholde deres fans og skabe opmærksomhed om dem selv.
Christina Jørgensen, Wednesday d. 24/12-2008 kl. 14:47
Nårh ja, men jeg støder da ikke sådan helt tilfældigt ind i dem, medmindre man decideret leder efter dem, synes jeg? :P


Tilføj kommentar
Du skal være logget ind for at tilføje en kommentar!
Tilfældigt galleri billede

Tilfældigt fact
JustGirls.dk er bare det bedste!


Opret en JustGirls bruger!